А скільки слів Ви вивчили за час проведення турніру?

23-й день студенти столичних ВУЗів не лише навчаються, готуючись до сесії, та відривно відпочивають, вони ще й із задоволенням та величезним азартом розвиваються та підвищують свій інтелектуальний рівень. Звідки нам про це відомо? По-перше, студенти активно реєструються на гру та з запалом грають у Scrabble. По-друге, команда організаторів гри Scrabble провела опитування серед студентів, які вже взяли участь у турнірі, та дізналась дуже таємну інформацію: студентам столичних ВУЗів неймовірно подобається грати в Scrabble!

Якщо ж з технічних причин Ви ще не мали можливості приєднатись до фанів гри та розкрити свій талант в словотворенні – не баріться! Ще цілий тиждень та ряд ігор у запасі! Вибирайте зручний день для гри за наступним посиланням:  http://playcafe.com.ua/timeline.html.

Нагадуємо, що фіналісти – три з 40 команд, що наберуть найбільшу кількість балів – отримають цінні подарунки від інтелектуального партнеру турніру PocketBook та мережі магазинів цифрових рішень MOYO:

- 1 місце: 4 планшети PocketBook A 10";

- 2 місце: 4 електронні книжки PocketBook Pro 902;

- 3 місце: 4 сертифікати на 500 грн. для придбання техніки у мережі магазинів цифрових рішень MOYO.

Шукайте детальну інформацію, долучайтесь  до спільнот та знаходьте фото з собою в фотогалереях: http://vkontakte.ru/playcafe, http://vkontakte.ru/event32366095 - для студентів НТУУ «КПІ».


Відео

English version