Конкурси Тижня всеукраїнських і міжнародних науково-освітніх проектів "Україна-Європа-Світ - 2012" для обдарованої учнівської та студентської молоді, молодих науковців, винахідників та дослідників


Конкурс проводиться в межах Тижня всеукраїнських і міжнародних науково-освітніх проектів "Україна-Європа-Світ - 2012" ІІІ Міжнародної виставки "Сучасні заклади освіти – 2012".

У рамках тижня відбудуться конкурси для обдарованої учнівської та студентської молоді, молодих науковців, винахідників та дослідників:

  • Всеукраїнський конкурс юних раціоналізаторів і винахідників "Природа-людина-виробництво-екологія";
  • XI Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій "Екософт – 2012";
  • Всеукраїнський конкурс-виставка досягнень зоологів і тваринників.

До участі запрошуються: учні, вихованці загальноосвітніх, професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів, а також студенти, аспіранти ВНЗ України. 

Нагороди: Переможці зазначених конкурсів і чемпіонату (за рекомендаціями експертів) з урахуванням відповідності їх проектів вимогам конкурсів будуть рекомендовані до участі у фіналі Міжнародного конкурсу комп’ютерних проектів "INFOMATRIX 2012" (м.Бухарест, Румунія), Міжнародному конкурсі I-SWEEEP (м.Хьюстон, США), 20-ій Міжнародній олімпіаді з екологічних проектів (м.Стамбул, Турецька Республіка), VІ Міжнародній олімпіаді з екологічних проектів INEPO EUROASIA (м. Баку, Азербайджанська Республіка), Міжнародній олімпіаді "Genius Olympiad – 2012" (м. Нью-Йорк, США). 

Програма:

1 березня 2012 р.
10:00 – 14:00 - "Парад наукових проектів" - відкрита стендова презентація за категоріями. Робота наукового журі. 

2 березня 2012 р.
10:00 – 12:00 - Урочиста церемонія нагородження переможців Тижня всеукраїнських і міжнародних науково-освітніх проектів "Україна–Європа–Світ–2012".


Організатори:

  1. Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
  2. Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОНмолодьспорту України
  3. Державний департамент інтелектуальної власності
  4. Київський Палац дітей та юнацтва
  5. Компанія "Виставковий Світ"

Телефон +380 44 430-02-60

Web-сторінка http://www.nenc.gov.ua

Відео

English version