Луцьк

 

Воробей Володимир


Мiсце навчання: студент Луцького інституту розвитку людини, спеціальність правознавство, 5 курс


 

 

Гламазда Валентина


Мiсце навчання: студентка факультету романо-германської філології ВНУ ім. Лесі Українки, спеціальність «прикладна лінгвістика», 4 курс

Місце стажування: Луцька міська рада, відділ розвитку туризму управління міжнародного співробітництва та туризму

Про стажування: «Стажування дало чудову можливість студентам побачити, як закони та рішення виконуються на практиці, а також взяти безпосередню участь у їх виконанні.»


 

Горбач Юрій


Мiсце навчання: студент ВНУ ім. Лесі Українки, журналістика, 2 курс

Місце стажування: Відділ сім’ї та молоді Луцької міської ради

Про стажування: «Робота в ОМС важка і відповідальна; шлях співпраці між ОМС та громадськими організаціями постійно треба підтримувати в належному стані, бо вона як і наші українські автошляхи руйнується швидко, а відновлювати їх рідко хто поспішає. Щодо результатів: я думаю, що цих п’ять місяців плідно попрацював допомагаючи у роботі відділу сім’ї та молоді Луцької міської ради. Опанував структуру роботи, обов’язки посадових осіб тощо. Взяв для себе багато цікавого, а головне – досвід»

 


 

Лапковський Олег


Мiсце навчання: навчається у Луцькому вищому професійно-технічному училищі, спеціальність «будівництва та архітектура»

Місце стажування: Волинська обласна рада, відділ з питань організаційного забезпечення діяльності ради

Про стажування: «Нажаль, переконався, що в обласній раді цікаво для загального розвитку, для особистісного там, як на мене, немає що робити, але в цілому не шкодую, що брав участь у цій програмі, цікаво і думаю, можливо, це мені в житті допоможе, познайомився із людьми, побачив багато нового, побачив як працює обласна рада, більшого думаю і не потрібно »


 

 

Леміщак Катерина


Мiсце навчання: студентка ВНУ ім. Лесі Українки, факультету правознавство, 4 курс

Про стажування: «Загалом стажування було пізнавальним та ефективним, а співпраця із працівниками плідною. Робота Відділу секретаріату потребує високої теоретичної підготовки, а також навичок практичної діяльності, частина яких була здобута у процесі стажування.»


 

Підцерковний Богдан

Мiсце навчання: студент ВНУ ім. Лесі Українки, факультету фінанси і кредит, 4 курс

Місце стажування: Управлінні економіки Луцької міської ради

Про стажування: «Стажування для мене було дуже корисним. Я побачив і зміг долучитися до праці в органах місцевого самоврядування. Отримані знання і навички буду використовувати у науковій діяльності. У зв’язку зі стажуванням мав можливість отримати велику кількість інформації, що допомогло мені зайняти перше місце на Всеукраїнському конкурсі «Новітній інтелект України»


 

 

Столярчук Володимир


Мiсце навчання:студент ЛНТУ, спеціальність «прилади точної механіки», 5 курс

Про стажування: «Неоціненний досвід який я здобув допоможе мені в подальшій моїй роботі в громадських організаціях, зокрема щодо питань лобіювання інтересів через облраду. Дякую за прекрасну можливість побачити алгоритм прийняття рішення ОМС. Побільше тренінгів і обміну досвідом між областями.»


Шмигельський Олександр


Мiсце навчання: студент ВНУ ім. Лесі Українки, спеціальність «фінанси і кредит»


 

 

 

Відео

English version