Тернопіль

Антків Володимир


Мiсце навчання: ТНЕУ

Мiсце стажування: Відділ звязків з громадськістю та засобами масової інформації Тернопільської міської ради:

Про стажування: «Для мене це буле перше стажування та великий досвід у сфері засобів масової інформації та журналістики і ті отримання знання буду надалі використовувати та збагачувати новини. Дуже вдячний керівникам та координаторам цього проекту та бажаю подальшого розвитку і продовження навчання та стажування студентів у органах місцевого самоврядування.»


 

Бабій Ілона


Мiсце навчання: ТІСІТ

Мiсце стажування: Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології


 

Бровчук Уляна


Мiсце навчання: ТНЕУ

Мiсце стажування: Управління організаційно-виконавчої роботи Тернопільської міської ради

Про стажування: «Я набула практичних навичок в оформленні ділових документів міської ради: проектів рішень міської ради, виконавчого комітету та розпоряджень міського голови, протоколів засідань постійних комісій, офіційних листів за підписом міського голови та секретаря ради. Мої надії на стажуванні виправдались повністю. Результатами стажування задоволена»


 

Дячун Наталя


Мiсце навчання: ТНЕУ

Мiсце стажування: Управління економіки, промисловості та праці

Про стажування: «Пройшовши стажування в Управлінні економіки, промисловості та праці, я вдячна за надану мені можливість бачити роботу держаної установи, та в деякі мірі відчути себе працівником управління. Результатом мого стажування є отриманні знання, та інформація яка не написана в жодній книзі та статті»


 

Жереб Володимир


Мiсце навчання: ТНЕУ

Мiсце стажування: Управління економіки, промисловості та праці


 

Клачко Віталій


Мiсце навчання: ТНПУ

Мiсце стажування: Управління у справах сім’ї, молодіжної політики та спорту


 

Козелко Віктор


Мiсце навчання: ТНЕУ

Мiсце стажування: Управління освіти та науки


 

Поліщук Леся

Мiсце навчання: ТНПУ

Мiсце стажування: Управління освіти та науки

Про стажування: «Для себе я відкрила багато нового у роботі органів місцевого самоврядування, виробила практичні навички у написаннях нормативних документів та у спілкуванні з громадянами. Даний проект відкриває перед студентською молоддю багато можливостей, це не лише потрібний досвід у сфері підготовки документів, але і чудова можливість проявити себе у роботі управління, стати свого роду частинкою великого процесу, відчути важливість своїх дій та роботи інших»


 

Попик Ігор


Мiсце навчання: ТНТУ

Мiсце стажування: Управління організаційно-виконавчої роботи


 

Федорів Олена


Мiсце навчання: ТНПУ

Мiсце стажування: Управління культури і мистецтв

Про стажування: «Cтажування допомогло зорієнтуватись у виборі майбутнього робочого місця. За допомогою стажування я зрозуміла свій робочий потенціал, саме це допомогло мені зайнятись саморозвитком та самовдосконаленням. Бажаю «Молодіжній Альтернатив» розвитку так, як Ваші конкурси, тренінги та програми стажувань допомагають молоді цікаво та інтелектуально проводити час і водночас розвиватись.»


 

 

 

Відео

English version