Урочисті збори НМРУ: натхнення та нові звершення для молодіжних громадських об’єднань

Першу річницю, у дружньому колі активних та небайдужих молодих людей, відсвяткувала громадська спілка «Національна Молодіжна Рада України». Зібрання відбулося 30 січня в університеті ім. О.О. Богомольця. В цей день учасників НМРУ та гостей заходу привітав заступник Міністра молоді та спорту України Сергій Митрофанський. Не обійшлось і без європейських партнерів, які нині всіляко намагаються підтримувати українську молодь. Серед них були: представник Європейського молодіжного форуму Єва Куневік`юте, уповноважений Німецького Національного Комітету з міжнародного співробітництва Лізі Маєр та віце-президент Національної молодіжної ради Республіки Молдова Анни Індуіту.



Нагадаємо, що «Національна Молодіжна Рада України» покликана представляти та захищати права української молоді, розширювати можливості особистісного розвитку та активної участі молоді у суспільно-політичному житті.

На зборах говорили про подальший розвиток та стратегію об’єднання. Найбільше уваги приділили пріоритетним напрямкам НМРУ у 2016 році. Яким чином? На заході молодь розробила пропозиції по трьох напрямках: регіональний розвиток, дослідження в молодіжній політиці та міжнародне співробітництво. Однак деякі учасники сподівались охопити більше сторін та запропонувати алгоритми дій щодо інституційного та інших напрямків також. Та це вже буде робота на майбутнє. За словами Голови НМРУ Андрія Колобова, напрацьовані пропозиції будуть включені в стратегію «Національної Молодіжної Ради України».


Отож молодь України вже з новими ідеями та натхненням працюватиме над ефективними та актуальними проектами!

Р.S. Щиро вдячні Голові НМРУ Андрію Колобову та Генеральному Секретарю Яні Конотопенко за організацію та проведення зборів високого рівня.

 

Відео

English version