Transparency international україна оголошує стипендіальний конкурс антикорупційних досліджень

Transparency International Україна за підтримки Фонду сприяння демократії посольства США в Україні оголошує стипендіальний конкурс антикорупційних досліджень.

Мета конкурсу - залучення студентів та молодих науковців до вирішення проблеми корупції, що є найболючішою для сучасної України. Не маючи теоретичних здобутків в антикорупційній сфері, а також інтелектуальних ресурсів, спрямованих на подолання хабарництва та злочинних схем, держава не зможе викорінити це явище. Transparency International Україна проводить конкурс антикорупційних досліджень, щоб максимально залучити інтелектуальний потенціал громадян до сфери антикорупції та пожвавити розвиток наукової думки з даного напрямку. Ми сподіваємося пробудити суспільний інтерес до наукового підходу в подоланні корупції, а також спонукати кожного громадянина усвідомити особисту причетність до очищення країни від цього злочину.


Конкурс проходить у два етапи.

На першому етапі конкурсу учасники надсилають пропозицію дослідження до 26 лютого 23:59 на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Аплікаційну форму для заповнення пропозиції можна знайти за посиланням:

https://drive.google.com/a/ti-ukraine.org/file/d/0BzhfoEJkZuPAZDJ6aHFyUm16RTg/view?pref=2&pli=1

В результаті першого етапу конкурсу буде обрано не більше 10 учасників для участі у другому етапі конкурсу.

На другому  етапі учасники будуть готувати анонсоване ними  дослідження та нададуть його на рецензію в термін до 21 березня 23:59 на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

В результаті другого етапу конкурсу буде обрано 5 переможців, які отримають винагороду у розмірі 15000 грн кожен та можливість розмістити свої дослідження на сайті Трансперенсі Інтернешнл Україна.

Окрім того, переможці отримають можливість представити свою роботу на національній антикорупційній конференції у травні, де зможуть донести свою ідею вирішення проблеми корупції, познайомитися з антикорупційною спільнотою. Учасники, які не стануть фіналістами конкурсу досліджень, також будуть запрошені до участі в конференції.

Максимальний обсяг роботи - 20 сторінок формату А4.

До участі запрошуються передусім студенти, аспіранти, молоді вчені та інші зацікавлені дослідники.

Головна вимога до роботи – практична спрямованість (можливість використання результатів роботи для розробки пропозицій щодо способів, інструментів зменшення корупції, корупційних ризиків в конкретній сфері).

 

Усі деталі організації та проведення конкурсу можна знайти за посиланням:

https://drive.google.com/a/ti-ukraine.org/file/d/0BzhfoEJkZuPAMG00OVNsOGtPbGs/view?pref=2&pli=1

Рекомендації щодо обрання тем, написання пропозиції та наукової роботи тощо можна знайти за посиланням:

https://drive.google.com/a/ti-ukraine.org/file/d/0BzhfoEJkZuPAbmJDaGY0UmdsNEE/view?pref=2&pli=1

У разі виникнення питань просимо звертатись до Координатора освітніх проектів ТІ Україна Тетяни Шевчук: тел. +38 073 467 00 23,  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Відео

English version