Конкурс “Comfy Art Prize”

Comfy Art Prize – це відкритий конкурс для дизайнерів, ілюстраторів і творчої молоді віком від 14 до 35 років, який організувала компанія COMFY під художнім керівництвом Катерини Телор – культурного критика та експерта в області сучасного мистецтва. Головна задача проекту – відкрити молоді таланти у сфері сучасного мистецтва і зробити їх роботи доступними для мільйонів українців. Назва конкурсу – “Мистецтво у відкритому доступі”.

Мета конкурсу – винести мистецтво за рамки галерей та майстерень, зробити роботи талановитих художників доступними для широкої аудиторії. Проект присвячений демократизації публічного простору, просуванню нових напрямків образотворчого мистецтва та розвитку його екосистеми в крупних та невеликих містах.

Серед усіх робіт експертна рада конкурсу обере 55 фіналістів, у яких Замовник конкурсу придбає за 5 000 гривень права на роботи, які будуть використані в оформленні магазинів COMFY.Серед 55 фіналістів, які будуть обрані експертною радою конкурсу, компетентне журі обере п’ять переможців для вручення головних призів конкурсу. Обрання фіналістів та переможців відбувається шляхом закритого голосування експертної ради та журі.

Головний приз конкурсу (перше місце) – оплата міжнародного літнього курсу PrintmakingandTextileArt (PATA) в Академії мистецтв в Лодзі.

За друге і третє місця передбачено приз у вигляді оплати навчання в Kyiv Academy ofMediaArts на курсі мистецтва або дизайну (на вибір).

За четверте і п‘яте місце приз – графічний планшет WacomIntuosArtBlack.Окремо буде оголошено приз глядацьких симпатій. Переможець отримає сертифікат вартістю 10 000 грн на покупку техніки в COMFY.

Правила участі:

 

  1. Для участі в конкурсі необхідно заповнити аплікаційну форму, ознайомитись з регламентомта правилами конкурсу. (на сайтіhttp://art.comfy.ua).
  2. До участі в конкурсі допускаються тільки роботи власного авторства.
  3. Всі роботи проходять попередній відбір на відповідність регламенту конкурсу.
  4. Переможець в номінації “глядацькі симпатії” визначається шляхом підрахунку голосів, що були віддані за конкретну роботу за допомогою соціальних мереж Facebook та Вконтакті (Like / Подобається). Якщо автор подав більше однієї роботи, голоси, віддані за різні роботи не підсумовуються.
  5. Кожен учасник конкурсу має право подати не більше трьох робіт.
  6. Термін подачі робіт: з 17 березня до 17 квітня 2016 року.
  7. Термін голосування в номінації “глядацькі симпатії”: 18 квітня – 25 квітня 2016 року. Можна голосувати за себе та запрошувати друзів для голосування.
  8. Обрання фіналістів експертною радою: 18 квітня – 22 квітня 2016 року.
  9. Обрання переможця серед фіналістів журі конкурсу: 23 квітня – 25 квітня 2016 року.
  10. Оголошення переможців конкурсу: 26 квітня 2016 року.
  11. Організатор конкурсу зв’яжеться з фіналістами та переможцями конкурсу за телефоном або мейлом та повідомить про перемогу.

 

 

Відео

English version