Річний звіт

Починаючи з 1997 рому, Молодіжна Альтернатива працює заради створення нових можливостей для молодих українців та українок – щоб вони могли вчитися та приймати участь у процесі демократизації та виробленні політик шляхом розбудови програм стажувань на національному та локальному рівнях.

Організація має великий досвід у наданні проектів, які включають безліч зацікавлених сторін. Це і влада - Верховна Рада України, міністерства, місцеві органи влади, регіональні адміністрації тощо; науково-дослідні центри, (молодіжні) громадські організації та інші. Ми маємо досвід роботи у великій кількості місцевих ініціатив і довгострокових партнерств у всіх регіонах України.

Сьогодні ми представляємо Вам РІЧНИЙ ЗВІТ про роботу організації в 2016 році.


Ми хочемо щиро подякувати всім друзям та партнерам ГО «Молодіжна Альтернатива» за підтримку наших ініціатив та ідей, за віру в те, що ми робимо важливу справу та за вашу лояльність.

Дякуємо за неоціненну підтримку нашим партнерам з числа міжнародних донорських організацій, органів влади, громадським організаціям та активістам.

В наступному році ми плануємо закріпити наші досягнення та розпочати низку нових проектів для молоді по всій Україні. Ці проекти реагуватимуть на актуальні виклики сьогодення та, ми сподіваємося, стануть.

 

Відео

English version