«Підвищення економічної активності, адаптації та соціалізації у новому побутовому середовищі молоді з числа ВПО. Методичні рекомендації для органів державної влади»

Збірка містить рекомендації для органів державної влади щодо підвищення економічної активності, адаптації та соціалізації у новому побутовому середовищі молоді серед ВПО. В ній аналізується проблема молодіжного підприємництва серед ВПО з точки зору нормативно-правової бази, регуляторного середовища та відповідних викликів в контексті активізації молоді серед ВПО як підприємців з пропозиціями щодо усунення таких викликів.


Важливою складовою є також аналіз та розробка рекомендацій в царині підприємницької освіти та набуття/передачі відповідних навичок, а також у питанні фінансування молодіжного підприємництва та співпраці молоді серед ВПО з вже існуючим бізнесом, громадськими організаціями.

Окрім цього, наріжними питаннями в рамках цієї збірки стали проблеми зайнятості молоді та проблеми на шляху до успішної активізації та соціалізації молоді серед ВПО у нових умовах життя.

Збірка укомплектована з відкритих джерел інформації. Видання розраховане на представників влади, НУО, молодіжних активістів, переселенців.

 

Видання стало можливим за підтримки Проекту Ради Європи «Посилання захисту прав людини внутрішньо переміщених осіб в Україні».

Відео

English version