Підтримка місцевих ініціатив щодо довготривалої інтеграції ВПО (з фокусом на жінок ) у приймаючі громади

 

ГО Молодіжна Альтернатива провела низку тенингів в рамках проекту «Підтримка місцевих ініціатив щодо довготривалої інтеграції ВПО (з фокусом на жінок ) у приймаючі громади» для жінок з числа ВПО, що проживають у Вінницькі й Львівській областях.

Метою проекту стала психологічна адаптація, зняття психологічної напруги, підвищення самооцінки жінками з числа ВПО, запобігання дискримінації, управління конфліктами, налагодження діалогу між ВПО та новими громадами шляхом проведення циклу тренінгів, консультацій та соціальних активностей для ВПО з акцентом на жінок.

Географія проекту: Львівська та Вінницька області.

За проектом було повелено проведено проведено 21 тренінг (по 7 в Вінниці, Дрогобичі та Червонограді)  на теми - стрес-менеджмент з елементами арт-терапії, тайм-менеджмент, стереотипи та конфлікти, ефективні комунікації, пошук роботи тощо , та індивідуальні і групові консультації для жінок з числа ВПО Львівської та Винницької областей.

Загальна кількість учасниць заходів: 392. З них у заходах  у Вінниці взяли участь – 146 учасниці (з них ВПО – 96 учасниць, представниць громади – 34, представників владних інституцій -  16) , Дрогобич – 130 (з них ВПО -  67, представниць громади -  32, представників владних інституцій -  26, ЗМІ -  5), Червоноград – 116 осіб (з них ВПО – 60, представниць громади – 32, представників владних інституцій – 24)  Загально ВПО – 223, представників активістів і місцевої громади - 98 та влади та інш. –71.

Відео

English version