Отримай грант на навчання за кордоном від програми «Всесвітні студії» Фонду Віктора Пінчука

1 лютого 2021 року Фонд Віктора Пінчука відкриває конкурсний добір учасників грантової програми «Всесвітні студії», яка з 2009 року надає можливість талановитим молодим українським студентам та професіоналам отримати гранти на навчання за магістерськими програмами в 200 кращих університетах світу.

Прийом документів триватиме на сайті програми worldwidestudies.org з 1 лютого до 15 травня 2021 року.
Підтримка надається тим аплікантам, хто планує навчання в галузях, які є особливо важливими для розвитку України, а саме: аграрні науки, альтернативна енергетика, державне управління, інженерія та технології, публічне право, екологія й охорона навколишнього середовища. Фонд також може розглядати заявки для отримання гранту в інших галузях, але потенційні кандидати мають представити обґрунтування доцільності підтримки навчання за обраною спеціальністю.

Обов’язковою вимогою Фонду Віктора Пінчука до всіх отримувачів грантів є зобов’язання по завершенню навчання за кордоном повернутися в Україну для роботи за фахом протягом щонайменше 5 років. Гранти від Фонду передусім покриватимуть витрати на оплату навчання в університеті, підручники та медичне страхування. Розмір гранту буде встановлюватись окремо для кожного випадку, зважаючи на потреби та досягнення студента.

Детальну інформацію про вимоги до кандидатів та умови участі в конкурсі можна дізнатись на сайті програми «Всесвітні студії»: worldwidestudies.org

Дедлайн подачі заявки 15 травня 2021

Веб-посилання http://worldwidestudies.org

Долучайтеся, навчайтеся, шукайте себе!

 

Відео

English version