Innovating Justice Challenge 2021

Триває набір на міжнародний конкурс інновацій у сфері права Innovating Justice Challenge 2021, який проводиться під егідою Гаазького інституту інновацій у праві (HiiL). Українські проєкти зможуть долучитися вже шостий рік поспіль

Що дасть програма?

До 10 відібраних команд пройдуть регіональну інкубаційну програму, що почнеться у вересні. Інноватори здобудуть знання з бізнес моделювання, фінансового планування, розробки комунікаційної та маркетингової стратегій. Також, з командами працюватимуть профільні ментори з бізнес спільноти, громадського та державного секторів. Найкращі проєкти зможуть пройти глобальну акселераційну програму, отримають грант на розвиток свого продукту, доступ до міжнародної мережі наставників і потенційне фінансування в майбутньому.

Які проєкти приймаються?

До участі в конкурсі запрошуються стартапи, юристи, підприємці, представники юридичних компаній та громадського сектору, які прагнуть запроваджувати новий підхід до попередження і розв'язання правових проблем. Заохочуються проєкти, які зосереджені на головних проблемних сферах: підтримка малого та середнього бізнесу, захист прав споживачів, трудові відносини.

Хто організатори?

Локальну частину програми HiiL Innovating Justice Challenge 2021 реалізує LiN:GO (ГО «Юридичні інновації») за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

Як податися?

 

Для подачі на конкурс необхідно заповнити заявку англійською мовою на сайті програми до 30 квітня 2021
https://bit.ly/applyHiiL21

 

Відео

English version