Заходи до Дня Європи від Представництва ЄС та проєкту «Інформаційна підтримка мереж ЄС» в Україні

Представництво ЄС в Україні запрошує на заходи до Дня Європи в Україні! На вас чекають Дні кар’єри ЄС, Сумах, Кропивницькому, Харкові, Одесі, Чернігові та Вінниці


20 травня, м. Суми – «День кар’єри ЄС». Співорганізатором є Інформаційний Центр ЄС в Сумській області. Захід відбудеться в форматі онлайн Панельної дискусії та тренінгів.

Онлайн трансляція https://youtu.be/ehPjoU_XDlQ.

20 травня, м. Кропивницький – «День кар’єи ЄС». Співорганізаторами є: Центральноукраїнський державний будинок художньої та технічної творчості, Рада євроклубів Кіровоградщини, ГО «Молодіжний центр Кіровоградської області», ГО «Агенція регіонального розвитку Кіровоградської області». Захід відбудеться в форматі онлайн Панельної дискусії. Тренінги заплановано на 8 червня.

Онлайн трансляція https://youtu.be/MSCLV8jiob4.

24 травня, м. Харків – «День кар’єри ЄС». Співорганізаторами є: Інформаційний центр ЄС ХНЕУ ім. С. Кузнеця, Відділ міжнародних зв’язків ХНЕУ ім. С. Кузнеця, Відділ працевлаштування студентів та взаємодії з бізнес-структурами ХНЕУ ім. С. Кузнеця. Захід відбудеться в форматі онлайн круглого столу та тренінгів.

Онлайн трансляція https://youtu.be/5-T1Kg0Jk94

25 травня, м. Одеса - «День кар’єи ЄС». Співорганізатором є: Інформаційний Центр ЄС при ОНЕУ. Захід відбудеться в форматі онлайн круглого столу та тренінгів.

Онлайн трансляція https://youtu.be/CO5sqFSdHIA

10 червня, м. Чернігів – «День кар’єри ЄС». Співорганізатором події є Інформаційний центр ЄС в м. Чернігів. Захід відбудеться в форматі онлайн круглого столу та тренінгів.

Онлайн трансляція https://youtu.be/YrgaTSNPKcc

16 червня, м. Вінниця – «День кар’єри ЄС». Співорганізатором є Донецький національний університет імені Василя Стуса та Інформаційний Центр ЄС в ДонНУ імені Василя Стуса. Захід відбудеться в форматі онлайн круглого столу та тренінгів.

Онлайн трансляція: https://youtu.be/s659BN7AAyI

 

Відео

English version