Черкаська молодь з надією працевлаштуватися через самозайнятість

З цією метою в області вже втретє проходить етап Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді.

Цьогоріч в конкурсі взяли участь 54 бізнес-плани.

31 серпня 25 кращих «бізнес-планувальників» взяли участь у підведенні підсумків конкурсу, серед яких є і переможці – вже учасники Всеукраїнського конкурсу! Ними стали:

В номінації «Соціальний проект» уманчанки Бутило Руслана з проектом "Альтернативні шляхи обеззараження води на потужностях КП «Умань водоканал», та Лисенко Анастасія - "Створення студентського навчально-інформаційного центру кадрового дослідження уманської філії Європейського університету";

В номінації: «Виробництво, сфера послуг і торгівля» - Кусень Юлія (Ветеринарна клініка «Кузьма»), Остапенко Юлія (Відкриття перукарні «Лілія»), Галаган Катерина (Послуги у сфері фотографії).

До уваги учасників запропоновано навчальні блоки за участі успішних молодих підприємців, спеціаліста з інвестування та кредитування малого та середнього бізнесу, який обіцяв допомогти залучити інвестиції до кращих бізнес-ідей. Також що далі робити зі своїми, вже прописаними, бізнес-ідеями допомогли розібратися представники першого в області консалтингового агентства «Персонал».

Керівник конкурсу, 
Сергій Слинько – 36-00-59, 093 863 36-88, 067 473 11 52

Джерело : Черкаський
обласний молодіжний ресурсний центр

Відео

English version