Сприяння розвитку підприємництва і академічних інновацій в університетах Західної України

Організатори: Колегія Східна Європа та Львівська міська молодіжна громадська організація «Пантеон Наук» в партнерстві з консульством США в Кракові.

Тренінг спрямований на передачу європейського досвіду в сфері підприємництва та академічних інновацій науковцям, інноваційним менеджерам, представникам університетів, наукових центрів, органів міської влади, що займаються інноваційною діяльністю.

Під час тренінгу учасники зможуть познайомитись з наступними аспектами:

  • інструменти підтримки академічного підприємництва Польщі та інших європейських країнах (законодавчі аспекти діяльності інкубаторів академічного підприємництва, технологічних інкубаторів, центрів передачі технології, наукових парків та фундацій для підтримки підприємництва, навчальних програм, фірм);
  • створення проекту технологічного та наукового парку, інкубатора підприємництва;
  • ключові проблеми в діяльності інституції підтримки академічного підприємництва в Польщі;
  • успіхи та невдачі в управлінні академічним підприємництвом Польщі.

«Налагодження ефективної взаємодії освіти, науки та бізнесу шляхом створення академічних бізнес інкубаторів має велике значення для розвитку економіки. Адже вони сприятимуть не лише створенню підприємств випускниками університетів, але забезпечать ефективний взаємозв’язок освітньої та наукової сфери з представниками бізнесу. Участь в тренінгу є унікальною можливістю для українських фахівців інноваційної сфери, науковців, бізнесменів познайомитись з польською концепцією академічного підприємництва» - зазначив голова правління ЛММГО «Пантеон Наук» Микола Семенюк.

Детальна інформація про тренінг на сайті ЛММГО «Пантеон Наук».

Заповнену анкету просимо надсилати на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду до 30 вересня 2010 року. По завершені тренінгу учасники отримають матеріали та приймуть участь у святковому обіді.

Джерело: ГУРТ

Відео

English version