Молодь вшанує жертв Голодомору голодуванням

26-28 листопада в урочищі Золота поляна біля сіл Воронів та Виспа на межі Львівської та Івано-Франківськівської області відбудеться «Голодна конференція», метою якої є вшанування жертв Голодомору та патріотичне виховання молоді. Специфікою конференції є те, що учасники візьмуть участь у трьохденному голодуванні. Організатором конференції є ГО «Молодіжний націоналістичний конгрес» (МНК).

Місце проведення конференції – урочище Золота поляна, де у 1943-44 роках відбувався вишкіл куренів «Сіроманці» та «Бурлаки». На цьому легендарному місці сучасна молодь матиме змогу випробувати силу волі та витривалість.

Програма «Голодної конференції» дуже насичена і передбачає не лише теоретичну, а й практичну частину.

Кожен учасник конференції готуватиме доповідь, що стосуватиметься Голодомору, українських національно-визвольних змагань, видатних українських діячів тощо. Також молодь зможе прослухати ряд лекцій про ідеологію українського націоналізму, громадські організації, а також табірництво, мандрівництво та виживання в природі.

Практична частина охоплювати спортивне орієнтування, футбол, регбі та багато іншого. Ввечері учасники матимуть змогу погрітись та поспівати біля ватри.

«27 листопада увесь світ вшановуватиме пам'ять загиблих під час Голодомору, який був Геноцидом українського народу. Ми закликаємо всіх небайдужих в цей день долучитись до голодування, таким чином віддаючи шану померлим від голоду. Зекономлені на харчах кошти просимо витратити на добру справу» - заявив голова ЛОО МНК Бень Андрій.

Щоб взяти участь в «Голодній конференції» потрібно:

 

  • мати 14 років;
  • написати зголошення;
  • підготувати доповідь згідно тематики конференції та надіслати тези на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ;
  • виконати особистий виряд.

 

 

Відео

English version