Форум з питань молодіжного працевлаштування

 

28-30 квітня 2011 року відбудеться Форум з питань молодіжного працевлаштування. 

Мета проекту – поширення серед громадських організацій України вітчизняних і зарубіжних успішних практик формування сучасного молодіжного ринку праці, працевлаштування молоді та розвитку молодіжної підприємливості. 

Участь у конкурсі можуть взяти соціально орієнтовані неурядові організації (НУО) з різних регіонів України, які займаються проблемами розвитку молодіжної підприємливості, протидіють молодіжному безробіттю, які відкриті до співпраці, мають цікавий досвід і готові поділитися своїми досягненнями з однодумцями. 

Проект організовано Івано-Франківським молодіжним громадським центром "Еталон" за сприяння програми "Схід-Схід: партнерство без кордонів" Міжнародного фонду "Відродження". 

З метою обміну досвідом буде організовано триденний навчально-практичний форум в Івано-Франківській області "Обмін найкращими практиками впливу НУО України на формування регіональних молодіжних ринків праці" для 30 активістів громадських організацій із усіх регіонів України, які працюють з молоддю. 

До програми заходу включено тематичні майстерні та візити до досвідчених громадських організацій Івано-Франківщини, під час яких учасники дізнаються про сучасні практики профорієнтації випускників шкіл та ВНЗ, розвитку молодіжної підприємливості, організації клубів праці, практики успішної співпраці з місцевою владою, навчальними закладами і бізнес-сектором задля ефективного формування регіонального ринку праці тощо. 

Обов’язковою умовою участі в проекті є готовність учасників поширювати у своїх регіонах набутий у проекті досвід шляхом організації та проведення конкретних заходів із широким їх висвітленням у місцевих ЗМІ й обов’язковим інформуванням організаторів проекту. 

Для участі у проекті необхідно надіслати заповнену анкету учасника на електронну адресу:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду до 17:00 21 березня 2011 року.

 

Відео

English version