Стартував ІІ Щорічний стипендіальний конкурс Ліги студентів АПУ за ініціативи та підтримки адвоката Дениса Бугая

1 квітня 2011 року стартував II Щорічний Стипендіальний конкурс Ліги студентів Асоціації правників України наукових, публіцистичних, порівняльних  та аналітичних статей щодо питань державного управління у сфері адміністративного, конституційного, виборчого права та інших галузей права, пов’язаних із державним управлінням, за ініціативи та підтримки адвоката Дениса Бугая, що проводиться з метою  професійного розвитку студентів та заохочення їх до здійснення наукових досліджень.

У Конкурсі можуть брати участь студенти юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів України ІІІ-ІV рівнів акредитації незалежно від форми власності та підпорядкування.

Конкурс проводиться з 1 квітня по 30 травня 2011 року в 2 етапи:

I етап — подання конкурсних робіт до 15 травня 2011 року. Визначення 5 кращих робіт та запрошення їх авторів до Києва на святкову церемонію – до 25 травня 2011 року.

II етап — визначення трьох переможців. Нагородження грамотами й преміями під час святкового обіду – 30 травня 2011 року.

До розгляду Стипендіальної комісії приймаються виключно індивідуальні, раніше не опубліковані роботи, написані українською мовою, які відповідають тематиці Конкурсу, є дослідницькими за своїм характером, відзначаються актуальністю, конкретністю, глибиною розкриття теми, логічністю і послідовністю думок, відповідають вимогам, що ставляться до оформлення наукових робіт.

Конкурсні роботи надсилаються для розгляду стипендіальною комісією до 15 травня 2011 року на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Переможці конкурсу будуть нагороджені грамотами та грошовими преміями.

Грошові премії: 1 місце – 6 000 гривень; 2 місце – 3 000 гривень; 3 місце - 1 000 гривень.

Роботи, які не відповідають вимогам розглядатися не будуть!

З питаннями звертайтеся до Оргкомітету:

ел. пошта:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

тел.: 063-40-94-455

Відео

English version