Краща наукова стаття з європейського права 2011 року

Українська асоціація європейських студій та Національний університет "Одеська юридична академія", як засновники наукового видання "Європейські студії та право", за підтримки Світової асоціації європейських студій та програми ЄС ім. Жана Моне мають честь запросити усіх охочих до участі у щорічному конкурсі "Краща наукова стаття з європейського права 2011 року."

Статті, подані пошукачами, мають відповідати вимогам до матеріалів, що надаються до електронного журналу "Європейські студії та право" (фаховий у галузі права, деталі на сайті в розділі "Журнал"). Пошукачі можуть подавати тільки одну статтю. 

Переможців конкурсу (перше і друге місце) буде визначено за рішенням експертної комісії, яка включає провідних українських і міжнародних фахівців з європейських студій та права ЄС. 

Найкращі статті буде опубліковано у першому номері журналу за 2012 рік. Інформацію про переможців конкурсу буде розповсюджено серед членів Світової асоціації європейських студій. Крім того, переможців конкурсу буде нагороджено відповідною відзнакою Світової асоціації європейських студій та грошовою премією на V Конгресі Української асоціації європейських студій у Львові в жовтні 2011 року. 

Статті мають бути надіслані на електронну адресу редакції журналу з поміткою "Конкурс" в термін до16 вересня 2011 року. 

Результати Конкурсу будуть оголошені до 20 жовтня 2011 року. Анонс можна переглянути тут.

Відео

English version