Останні новини

Спільними зусиллями ВПО та громади: сприяння інтеграції ВПО з числа молоді в нові громади

Презентації локальних ініціатив в містах учасниках проекту проекту «Спільними зусиллями ВПО та громади: сприяння інтеграції ВПО з числа молоді в нові громади». Проект ралізовано за підтримки посольства США.

Детальніше...
 

Підведено підсумки проекту «Спільними зусиллями ВПО та громади: сприяння інтеграції ВПО з числа молоді в нові громади»

Протягом липня-грудня 2017 року ГО Молодіжна Альтернатива реалізовувала проект «Спільними зусиллями ВПО та громади: сприяння інтеграції ВПО з числа молоді в нові громади»

Детальніше...
 

Сприяння інтеграції ВПО з числа молоді в нові громади» в ЗАПОРІЖЖ

28-29 жовтня 2017 ГО «Молодіжна Альтернатива» провела дводенний тренінг з подолання конфліктів, налагодження діалогу та співпраці між молоддю з числа ВПО та місцевими активістами Запорізькій області.

Детальніше...
 

Спільними зусиллями ВПО та громади: сприяння інтеграції ВПО з числа молоді в нові громади

7-8 жовтня ГО «Молодіжна Альтернатива» провела тренінгове навчання, присвячене темам лідерства, командоутворення, подолання стереотипів, проектному менеджменту та фандрайзингу для активної молоді з числа ВПО та громадських лідерів м. Львова.

Детальніше...
 

Молодіжна Альтернатива продовжує працювати в напрямку інтеграції АПО з сила молоді в приймаючі громади

7-8 вересня в Херсоні проходив тренинг «Спільними зусиллями ВПО та громади: сприяння інтеграції ВПО з числа молоді в нові громади»

Детальніше...
 

«Підвищення економічної активності, адаптації та соціалізації у новому побутовому середовищі молоді з числа ВПО. Методичні рекомендації для органів державної влади»

Збірка містить рекомендації для органів державної влади щодо підвищення економічної активності, адаптації та соціалізації у новому побутовому середовищі молоді серед ВПО. В ній аналізується проблема молодіжного підприємництва серед ВПО з точки зору нормативно-правової бази, регуляторного середовища та відповідних викликів в контексті активізації молоді серед ВПО як підприємців з пропозиціями щодо усунення таких викликів.

Детальніше...
 

Підтримка місцевих ініціатив щодо довготривалої інтеграції ВПО (з фокусом на жінок ) у приймаючі громади

ГО Молодіжна Альтернатива провела низку тенингів в рамках проекту «Підтримка місцевих ініціатив щодо довготривалої інтеграції ВПО (з фокусом на жінок ) у приймаючі громади» для жінок з числа ВПО, що проживають у Вінницькі й Львівській областях

Детальніше...
 

Інтеграція ВПО в приймаючі громади. Досвід Вінниці

21-22 жовтня ми провели тренінг «Спільними зусиллями ВПО та громади: сприяння інтеграції ВПО з числа молоді в нові громади»

Детальніше...
 

10-11 вересня МА провела тренинг в Дніпрі «Спільними зусиллями ВПО та громади: сприяння інтеграції ВПО з числа молоді в нові громади»

Учасники семінару навчились будувати команду, зрозуміли шляхи подолання конфліктів, підвищили власні лідерські якості, навчились формулювати ідею проекту та писати проектні заявки.

Детальніше...
 

Підвищення економічної активності, адаптації та соціалізації у новому побутовому середовищі для молоді з числа ВПО

В Україні існує дисбаланс між попитом і пропозицією робочої сили. Однією із головних причин такого дисбалансу є відсутність державного прогнозування потреб економіки у молодих спеціалістах. Законодавством передбачено певну кількість гарантій для молоді та випускників ВНЗ, що прагнуть працювати, проте, якщо дивитися на соціальні верстви населення то рівень безробіття молоді є найвищим серед усього населення, зокрема, у містах та міських поселеннях рівень безробіття молоді вищий, ніж у сільській місцевості. А коли ми говоримо про молодь з числа ВПО, то їхня ситуація ще гірше, оскільки дана категорія повинна справлятися ще й з стереотипним та психологічними проблемами.

Детальніше...
 

Святкова та радісна подія відбулася в ГО «Молодіжна Альтернатива»

В пятницю, 14 липня відбулося офіційне вручення сертифікатів, які отримали наші інтерни по успішному закінченню цікавого та корисного стажування у комітетах Верховної Ради України.

Детальніше...
 


Сторінка 6 з 43

Відео

English version