Публікації


Реформування судової системи в Україні

Реформування судової системи в Україні — процес масштабний. Для проведення такої реформи було створено Робочу групу з питань судової реформи, завданням якої стало удосконалення судової системи шляхом розробки пропозицій про внесення змін до законів без внесення змін до Конституції України. До робочої групи увійшли фахівці органів влади, судді, представники вищих навчальних закладів, науковці, народні депутати України.

Детальніше...
 

Світова економічна криза: виклики для України

Словосполучення «світова економічна криза» увійшло в спілкування, побут, наше життя і вже стало буденним. Що ж воно означає? Які витоки має? Як вплинула економічна криза на Україну як одну з

держав сучасного світу? Чого нам чекати в майбутньому? Про все це в брошурі «Світова економічна криза: виклики для України»

Детальніше...
 

Україна в сучасних глобалізаційних процесах:основні тенденції та перспективи

Починаючи з XX ст. глобалізаційні тенденції охопили світ та на кінець століття впевнено здобули перемогу. На сьогодні, глобалізація як процес почала впливати не лише на розвиток державних інституцій, але й на пересічних громадян.

Детальніше...
 

Формування регіональної молодіжної політики

Молодь є активною складовою сучасного українського суспільства. На сьогодні активна молода людина – носій інтелектуального потенціалу, основний рушійний та визначальний фактор соціально-економічного прогресу. Саме від здатності молоді бути активною, дієздатною та творчою силою залежать перспективи державорозбудовчого процесу в Україні.

Детальніше...
 

Культурний розвиток регіонів

 

В книзі дана спроба проаналізувати програми культурного розвитку регіонів України, розкрити  значення Євро 2012 для культурного розвитку держави, виявити проблеми та невирішені питання, висловити власне бачення щодо шляхів реформування сфери культури в Україні.

Детальніше...
 


Сторінка 6 з 15

Відео

English version