Публікації


Реформування житлово-комунального господарства України

Житлово-комунальне господарство (ЖКГ) України є, поза сумнівом, однією з найменш реформованих сфер національної економіки.

Детальніше...
 

Формування іміджу регіонів України на міжнародній арені

У сучасному світі погана репутація або взагалі її відсутність є вагомим мінусом для державної політики та для іміджу країни, яка прагне бути конкурентоспроможною на міжнародній арені. Дуже важливими у процесі створення іміджу будь-якої країни є оцінка іміджу як з середини так і ззовні. Завдяки засобам масової комунікації (у тому числі й мережі Інтернет), держави отримали можливість краще пізнати себе, свій імідж, репутацію та ставлення до себе; нові можливості позиціонування та поширення необхідного іміджу.  Автори збірки подають цікаві факти щодо оцінки іміджу України іноземними та вітчизняними фахівцями.  Намагаються розібратися із тим як імідж країни впливає на її інвестиційну привабливість, економічний розвиток.

Детальніше...
 

Від Магдебурга до твого міста: очима тих, хто не байдужий

Активна молодь розробила презентації свого регіону/міста крізь призму розвитку в ньому інститутів місцевого самоврядування, становлення європейських правових систем, спільності становлення європейських моделей та готуватиме відповідне супровідне есе.

Детальніше...
 

Проблеми молодіжного безробіття та шляхи його подолання

В умовах ринкових відносин перед суспільством постає проблема соціальної незахищеності громадян. Насамперед це питання стосується молоді, оскільки вона має незначну професійну підготовку, малий трудовий досвід. Останнім часом ситуація у сфері молодіжної зайнятості в Україні постійно погіршується.

Детальніше...
 

Актуальні питання участі молоді у житті сучасної України

Політичне   життя   на   сучасному  етапі  розвитку  України   досить  бурхливе  і різноманітне, поступово розвивається і вдосконалюється. Основу політикуму складає політична еліта, яка потребує постійного оновлення, омолодження для продовження свого поступального розвитку, та вдосконалення. Тому участь та інтеграція молоді в політичне життя є дуже актуальною темою, яка потребує глибоких досліджень для розуміння суті процесів зміни поколінь. Про це можна почитати в книзі «Актуальні питання участі молоді у житті сучасної України»

Детальніше...
 


Сторінка 7 з 15

Відео

English version