Новини МА

Форум "Школа Молодої Демократії" крокує містами. Зупинка перша - Тернопіль

25 жовтня в Тернополі проходив Форум "Школа Молодої Демократії", який відбувся в рамках польського-українського проекту "Школа Молодої Демократії".

Детальніше...
 

26 жовтня Форум Школи Молодої Демократії пройшов в Києві.

26 жовтня Форум Школи Молодої Демократії пройшов в Києві.

Детальніше...
 

Локальні ініціативи Миколаєва

18 жовтня 2016 року в місті Миколаєві в  приміщені МНУ ім. В. О. Сухомлинського (адреса вул. Нікольська 24) відбулася презентація проектів – локальних ініціатив, реалізованих активною молоддю і направлених на подолання стереотипів та встановлення діалогу між молоддю Сходу, Півдня та Заходу.

Детальніше...
 

У середу 5-го жовтня відбулася презентація учасників обмінних поїздок в рамках проектів ГО "Молодіжна Альтернатива".

Під час заходу обговорили необхідність таких поїздок. Учасники та місцеві координатори проекту переконані, що наразі регіони України різняться за ментальністю, культурою, відсутня спільна монолітна національна ідея. На жаль, внутрішній туризм майже не розвивався, а особливо не було обмінних проектів між студентськими активістами, митцями, лідерами думок, громадськими діячами.

Детальніше...
 

Єдність у різноманітті: подолання стереотипів та конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Сходу, Півдня і Заходу України

«10» жовтня 2016 року в місті Дніпро в приміщені прес-клубу Дніпропетровської обласної організації НСЖУ відбулась прес-конференція про реалізацію проекту «Єдність у різноманітті: подолання стереотипів та конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Сходу, Півдня і Заходу України».

Детальніше...
 

Форум «Школа Молодої Демократії» в Одесі

28 жовтня у конференц-залі ImactHub у місті Одеса відбувся захід під назвою Форум «Школа Молодої Демократії». Під час Форуму на одному майданчику зустрілися громадські активісти, представники НУО та органів місцевого самоврядування з Одеси та Одеської області, для яких пріоритетом є розвиток власного регіону, співпраця влади з громадськістю та активна участь у процесі децентралізації.

Детальніше...
 

МА провела заключний трениг для інтернів.

Ми обговорили і дізналися у наших інтернів у яких погромах, акціях, проектах вони брали участь за останній рік, які найбільш впливові молодіжні організації вони знають, що бракує молоді бути активною і займатися політикою, як підвищити рівень участі молоді у прийнятті рішень і підвели підсумки нашого цьогорічного стажування.

Детальніше...
 

Майбутнє країни за молоддю

Такого висновку дійшли учасники та лідери громадських організацій у Дружківці під час дискусії, яку ініціювала громадська організація “Молодіжна Альтернатива”.

Детальніше...
 

Подолання стереотипів та конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Сходу, Півдня і Заходу України

11 жовтня в приміщені Одеської Обласної Універсальної Наукової Бібліотеки ім. М.С. Грушевського відбулася презентація 2 проектів – локальних ініціатив, реалізованих активною молоддю Одеси в рамках проекту ГО «Молодіжна Альтернатива» - «Єдність у різноманітті: подолання стереотипів та конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Сходу, Півдня і Заходу України».

Детальніше...
 


Сторінка 10 з 57

Відео

English version