Новини МА


Українці мають широкі можливості зробити кар’єру у проектах ЄС – експерти

Українська молодь має широкі можливості отримати роботу у проектах та програмах ЄС, міжнародних компаніях, а також це стосується стажування в європейських інституціях. Про це йшлося сьогодні в рамках «Дня кар’єри ЄС» в Тернополі («Дні кар’єри ЄС» щорічно проводяться за підтримки Представництва ЄС в Україні у 15 містах нашої країни).

Детальніше...
 

Бердянську не вистачає спеціалістів туристичної галузі, медиків, правників – «День кар’єри ЄС»

Місто Бердянськ має розвинену промисловість та туристичну галузь, але відчуває нестачу фахівців, адже серед студентів місцевих вишів лише 1% випускників туристичної та готельно-ресторанної справи, 7% правників і 9% медиків. Про це заявила заступниця міського голови Бердянська Юлія Дойнова під час «Дня кар’єри ЄС» онлайн, що проходить 24-25 червня. У місті вперше відбувається такий захід («Дні кар’єри ЄС» щорічно проводяться за підтримки Представництва ЄС в Україні у 15 містах нашої країни).

Детальніше...
 

День кар’єри ЄС» у Сєвєродонецьку: дуальна освіта, працевлаштування в банк чи на держслужбу

Студенти та випускники ВНЗ отримали можливість брати участь у програмах Європейського Союзу та набувати перший досвід роботи у міжнародних установах та на державній службі. Про те які програми сприяють професійному успіху, розповідали учасники панельної дискусії «Дня кар’єри ЄС» у Сєвєродонецьку 26 травня.

Детальніше...
 

День кар’єри ЄС» у Житомирі: українські компанії готують спеціалістів за європейськими стандартами

Українські роботодавці, які орієнтуються на євростандарти та ринок ЄС, почали самостійно готувати для себе висококласних спеціалістів. Про це йшлося під час «Дня кар’єри ЄС» в Житомирі в рамках онлайн-дискусії експертів та топ-менеджерів компаній (захід відбувся 15 травня, це четвертий «День кар’єри ЄС», який проводився в онлайн-форматі).

Детальніше...
 

День кар’єри ЄС» у Сумах: європейські компетенції на ринку праці запроваджуються в Україні

Останнім часом роботодавці в Україні все більше надають перевагу працівникам з тими компетенціями, які разом із професійними навичками є пріоритетними в країнах Європейського Союзу. Про це йшлося під час експертної дискусії в рамках онлайн «Дня кар’єри ЄС» в Сумах 14 травня, який був організований Інформаційним центром ЄС, що існує на базі Сумського державного університету.

Детальніше...
 


Сторінка 4 з 102

Відео

English version