Новини МА


День кар’єри ЄС» у Кропивницькому: область інвестуватиме у людський капітал

Створення робочих місць для випускників вишів, інвестиції у людський капітал є серед пріоритетів міської влади та бізнесу у Кіровоградській області. Про це йшлося на «Дні кар’єри ЄС» онлайн в Кропивницькому, під час панельної дискусії 13 травня.

Детальніше...
 

День кар’єри ЄС» у Чернігові: глобальні виклики створюють нові реалії на ринку праці

Нові виклики, пов’язані з пандемією, змінюють ситуацію на ринку праці, підвищують конкуренцію та вимоги до освіти, самоосвіти, здобуття нових навичок, диктують необхідність постійного професійного розвитку. Про це йшлося на «Дні кар’єри ЄС» онлайн в Чернігові, під час панельної дискусії 12 травня.

Детальніше...
 

EUBOOKSHELF 2020

В рамках проекту для бібліотек «Інформаційна підтримка ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні» хочемо поділитися новими сценаріями інтерактивних заходів для молоді та дітей.

Детальніше...
 

Навчальні вебінари для бібліотек

Введення карантину вимагає змін в підходах щодо проведення заходів, тому протягом квітня МА провела низку вебінарів для бібліотек.

Детальніше...
 

Тренінг для бібліотек в м. Покровськ

Представництво ЄС завітало до Покровська, де 26 представників бібліотек Донецької області взяло участь у тренінгу та отримали матеріали для створення куточка ЄС у своїй бібліотеці. #EUBOOKSHELF.

Детальніше...
 


Сторінка 5 з 102

Відео

English version