Новини МА


Як потрапити на навчання в університети Європи - «Дні кар’єри ЄС» в Умані

Досвід навчання в університетах Європи є неоціненним для розвитку кар’єри, про це йшлося під час «Днів кар’єри ЄС», що відбулися 28-29 квітня в Умані за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.

Детальніше...
 

Академічна мобільність і подвійні дипломи є серед трендів економічної освіти – «День кар’єри ЄС» в Одесі

Сучасні європейські програми академічної мобільності та подвійних дипломів надають переваги при побудові кар’єри, особливо в економічних спеціальностях. Про це йшлося під час онлайн-дискусії в рамках «Дня кар’єри ЄС», організованому з Одеси 20 квітня.

Детальніше...
 

Екологічні стартапи Чернігова готові ділитися досвідом – «День кар’єри ЄС»

Серія «Днів кар’єри ЄС»-2021 відкрилась онлайн-дискусією, організованою з Чернігова, де учасники поділились досвідом створення екологічних стартапів та волонтерських проєктів.

Детальніше...
 

Експерти занепокоєні зростанням безробіття серед молоді, що пов’язано з відсутністю державної підтримки

В Україні, Грузії та Молдові спостерігається високий рівень безробіття серед молоді, що пов’язано з відсутністю системної державної політики зайнятості цієї категорії працездатних. Про це йшлося на пресконференції у Києві 30 жовтня, де було представлено аналітичне дослідження «Рішення для молодіжної зайнятості: вплив громадянського суспільства в Україні, Грузії та Молдові».

Детальніше...
 

Розвиток критичного мислення є запорукою професійного успіху – «День кар’єри ЄС» у Маріуполі

Європейські програми допомагають українським студентам опановувати професійні засади, отримувати м’які навички та вчать критично мислити, що є запорукою кар’єрного успіху. Про це йшлося під час онлайн «Дня кар’єри ЄС» у Маріуполі, що відбувся за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні 23 жовтня.

Детальніше...
 


Сторінка 2 з 102

Відео

English version