Новини третього сектору

Школа демократії участі «Пункт 7» (другий набір) приймає заявки на навчання з 14 до 19 лютого 2022

Школа демократії участі «Пункт 7» (другий набір) приймає заявки на шестиденне навчання з 14 до 19 лютого 2022 р.

Детальніше...
 

Стипендії президента України 2022 у сфері мистецтв!

Держмистецтв організовує в установленому порядку роботу з надання стипендій Президента України для молодих письменників і митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного та естрадно-циркового мистецтва.

Детальніше...
 

Фонд «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва продовжує конкурс дослідницьких робіт для молодих аналітиків/-инь з регіонів

Фонд запрошує молодих політичних аналітиків/-инь віком від 21 до 34 років, які проживають у всіх регіонах України, взяти участь у конкурсі на написання аналітичних матеріалів за такими орієнтовними темами:

Детальніше...
 

Innovating Justice Challenge 2021

Триває набір на міжнародний конкурс інновацій у сфері права Innovating Justice Challenge 2021, який проводиться під егідою Гаазького інституту інновацій у праві (HiiL). Українські проєкти зможуть долучитися вже шостий рік поспіль

Детальніше...
 

Програма обмінів між університетами!

 

House of Europe запрошує виші взяти участь у програмі обмінів між університетами з різних областей «САМ Україна». Ми відшкодуємо вишам-учасниками адміністративні витрати, оплатимо проїзд, проживання і стипендії на щоденні потреби студентів.

Детальніше...
 

Гранти на українсько-німецькі зустрічі молоді онлайн!

Міністерство закордонних справ Німеччини та фонд EVZ Foundation підтримують зустрічі молоді з України та Німеччини для спільної роботи над проєктом на соціально важливу тему. Переможці конкурсу отримають до 40 000 євро на організацію зустрічей в онлайн або гібридному форматі.

Детальніше...
 

Отримай грант на навчання за кордоном від програми «Всесвітні студії» Фонду Віктора Пінчука

1 лютого 2021 року Фонд Віктора Пінчука відкриває конкурсний добір учасників грантової програми «Всесвітні студії», яка з 2009 року надає можливість талановитим молодим українським студентам та професіоналам отримати гранти на навчання за магістерськими програмами в 200 кращих університетах світу.

Детальніше...
 

Молодіжний освітній табір «Сила розмаїття»!

Метою табору є сприяння зростанню соціальної згуртованості, національної єдності та розширення міжрегіональної співпраці й міжгрупової комунікації. Ключовими темами навчальної програми є боротьба з дискримінацією, права людини та рівність.

Детальніше...
 

Набір у Академію громадського активізму!

Скористайтеся можливістю приєднатися до комплексної навчальної програми від Фонд Східна Європа та Internews Ukraine, щоб:

Детальніше...
 

Набір на Програму Лідерства 2021!

Програма лідерства — основний освітній проєкт нашої організації, метою якого є поширення ідей свободи серед української молоді. Студентські лідери є обличчям нашої організації у своїх університетах, містах та в Україні в цілому.

Детальніше...
 


Сторінка 2 з 18

Відео

English version