Новини третього сектору

Екологи скинули в центрі Києва "ядерні відходи"

Екологи збудували гірку “ядерних відходів” на знак протесту проти планів українського та німецького урядів подовжити експлуатацію ядерних реакторів у терміни, що перевищують проектні.

Детальніше...
 

Наукові програми відкриваються для кримських дослідників

Чи  зможуть  кримські науковці  долучитися до європейських наукових програм? Сьогодні в Сімферополі розпочався дводенний «Інформаційний захід для кримської наукової громадськості про нові можливості співпраці між Україною та Європейським Союзом у дослідницькій сфері». До Таврійського Національного університету Вернадського прибули науковці і дослідники з усіх вишів півострова.

Детальніше...
 

BridgeCamp-2010 у Києві

16  жовтня вперше в  Україні  пройде  BridgeCamp -  соціальний BarCamp для представників 3-го сектору.

Детальніше...
 

Спостереження за місцевими виборами

177 громадських спостерігачів ГМ ОПОРА почали моніторинг виборчої кампанії до місцевих органів влади. З 11-го вересня вони слідкують за ходом перегонів в усіх обласних та районних центрах України.

Детальніше...
 

UNITER запрошує лідерів

Міжнародна неприбуткова організація Пакт має честь запросити експертів та представників громадянського суспільства України до участі у Конференції партнерів проекту UNITER, яка відбудеться з 30 вересня до 2 жовтня в м. Києві.

Детальніше...
 

Міжнародний тренінг з прав людини

 

2-тижневий тренінг з прав людини буде проведений в Україні 6-18 березня 2011 року для учасників з Азербайджану, Вірменії, Грузії, України. Дедлайн для подачи заявок 30.09.10

Детальніше...
 

На Львівщині громада контролюватиме реалізацію трудових прав молоді

Інформаційно-правовий центр “Наше право” за підтримки Міжнародного фонду “Відродження” розпочав дослідження та аналіз діяльності органів виконавчої влади та недержавних установ у сфері реалізації трудових прав молоді.

Детальніше...
 

Черкаська молодь з надією працевлаштуватися через самозайнятість

Безробіття серед молоді у світі сягнуло найвищого рівня від початку спостережень з 1991 року - такими є висновки Міжнародної організації праці. Працевлаштування через самозайнятість - такою є одна із цілей Черкаського обласного молодіжного центру праці.

Детальніше...
 

Громадська активність молоді - дані соціологічного опитування

31 серпня 2010 р. в Інформаційній агенції «Новини України» ( м. Полтава) Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Cвіт» провела прес-конференцію по результатам соціологічного опитування «Участь громадськості у вирішенні соціальних, економічних , територіальних та інших проблем».

Детальніше...
 

Створено першу в Україні соціальну мережу для дітей та підлітків

 

У  межах   проекту  «Активізація  участі теритиріальних громад у захисті прав дітей», що впроваджує Херсонський обласний благодійний фонд «Захист» на Херсонщині, створено веб-ресурс «Захист прав дітей»для соціальних працівників, педагогів. Відвідувачами цього веб-сайту на сьогодні є тисячі Інтернет-користувачів не лише з України, але й з ближнього та дальнього зарубіжжя.

Детальніше...
 


Сторінка 17 з 18

Відео

English version