Новини третього сектору

Публічні дебати "Українська середня освіта вкрай застаріла"

Високий рівень освіти українців традиційно вважається однією з конкурентних переваг країни. Гарантоване державою право на безкоштовну освіту забезпечує широке охоплення, завдяки чому понад 95% українців мають атестат про середню освіту. Однак, на міжнародному рівні ці показники не витримують конкуренції. У звіті Всесвітнього економічного форуму з глобальної конкурентоздатності за 2012 рік Україна посідає лише 49-е місце зі 144 країн за охопленням середньою освітою, а за якістю освіти – 70-е місце.

Детальніше...
 

Київ та Відень співпрацюватимуть в освітній галузі

8 листопада об 11:30 за участю голови КМДА Олександра Попова та мера Відня Міхаеля Хойпля відбудеться підписання угоди про співробітництво в освітній галузі між двома столицями. Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.

Детальніше...
 

Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору

 

22-24 листопада 2012 року в м. Київ (Україна) відбудеться VІІ-а Міжнародна науково-практична конференція „Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору”.

Детальніше...
 

4 жовтня відбудеться найбільша в Україні виставка магістерських та докторських програм

Британська компанія QS вже котрий рік привозить в Київ представників приймальних комісії провідних університетів світу. Щорічні виставки проходять у рамках QS World Grad School Tour по всьому світу.

Детальніше...
 

Форум "Досвід органів студентського самоврядування та шляхи їх розвитку"

Запрошуємо Вас до участі у Форумі "Досвід органів студентського самоврядування та шляхи їх розвитку", який відбудеться 12-14 жовтня 2012 року у Львові.

Детальніше...
 

День відкритих дверей міланської академії NABA

12 жовтня в Києві відбудеться зустріч абітурієнтів із представником Нової Академії витончених мистецтв Damiano Antonazzo, який розповість про навчання у провідному італійському навчальному закладі

Детальніше...
 

Захід з моделювання УПО для студентів

27 вересня в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка ООН організовує захід з моделювання Універсального періодичного огляду (УПО) для студентів

Детальніше...
 

У Маріїнському парку влаштують свято молоді

22 вересня з 11.00 до 16.00 у Маріїнському парку відбудеться традиційне свято київської молоді "Юнь Києва запрошує".

Детальніше...
 

«Балкани-Кавказ-Придністров’я: історична драма і виклики сьогодення»

 

24 вересня 2012 року у м. Києві, за адресою вул. Велика Житомирська, 2  (2 поверх) у Залі засідань Вченої Ради Дипломатичної Академії о 10.00 Група стратегічних та безпекових студій організовує конференцію «Балкани-Кавказ-Придністров’я: історична драма і виклики сьогодення».

Детальніше...
 

Фонд «Відкрий Україну» розпочинає конкурс серед молодих фахівців на участь у І Київському Безпековому Форумі для Молоді

Фонд Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» оголошує конкурс есе для молодих фахівців на участь у І Київському Безпековому Форумі для Молоді, який відбудеться 23-24 листопада 2012 року.

Детальніше...
 


Сторінка 8 з 18

Відео

English version