Новини третього сектору


Запрошуємо представників західного регіону України до участі в міжнародному тренінгу з питань безпеки

Фонд Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» разом зі словацьким Центром Європейських та Північно-Атлантичних справ (CENAA) та Львівською академією прав людини імені Святого Івана Боско ініціює проведення тренінгу на тему «Реформування сектора безпеки. Словацький досвід».

Детальніше...
 

Історія починається в родині

Міжнародний дім зустрічей молоді в Освенцимі, Фундація Нижньосаксонських місць пам’яті/Miсце пам’яті Берґен-Бельзен, Міжнародна громадська організація "Основи свободи" у співпраці з Фондом ім. Фрідріха Еберта у Варшаві запрошують молодь віком 18-19 років взяти участь у польсько-німецько-українському проекті "Історія починається в родині..."

Детальніше...
 

EYP Weekend 18-19 квітня

18-19 квітня 2015 року у чотирьох містах одночасно відбудуться навчальні зустрічі європейської молоді під егідою ММГО "Європейський Молодіжний Парламент – Україна", присвячені Міжнародному Дню солідарності молоді (Global Youth Service Day).

Детальніше...
 

Набір волонтерів для "Восток-SOS"

Наша країна переживає дуже важкий етап свого розвитку, і те, якими ми вийдемо з цього етапу, залежить від зусиль кожного з нас.

Детальніше...
 

Український католицький університет відкриває Школу управління для менеджерів у державному і громадському секторі

В Українському католицькому університеті відкривають Школу управління (School of Public Management), щоб підготувати висококваліфікованих менеджерів для роботи в центральних і регіональних органах державної влади та місцевого самоврядування. Очолить Школу Павло Шеремета, голова дорадчої ради Львівської бізнес-школи УКУ, екс-міністр економічного розвитку і торгівлі України.

Детальніше...
 


Сторінка 7 з 35

Відео

English version