Конкурси та гранти


EDUCATIO (Литва) проводить щорічну Міжнародну літню школу

Цьогорічна тема школи: "Ідеї для майбутньої Європи: моделі, виклики, рішення". Літня школа відбудеться з 25 по 28 липня 2013 року в місті Клайпеда, Литва.

Детальніше...
 

Конкурс наукових праць серед студентів та аспірантів для участі в II Міжнародній молодіжній ісламознавчій літній школі “Іслам і мусульмани в Україні та в сучасному світі”

Всекримська молодіжна організація “Емель”,Всеукраїнська Асоціація громадських організацій “Альраід”, Український центр ісламознавчих досліджень оголошують конкурс наукових праць серед студентів та аспірантів для участі в II Міжнародній молодіжній ісламознавчій літній школі “Іслам і мусульмани в Україні та в сучасному світі”

Детальніше...
 

Конкурс на стипендії ім. Кшиштофа Скубішевського

Фундація ім. Скубішевського запрошує молодих дослідників у сфері юридичних, політичних та історичних наук на індивідуальне річне стажування у Польщі. Заявки приймаються до 10 квітня 2013 р.

Детальніше...
 

Гранты на обучение в Норвегии

Цель государственной программы квот – интернационализация норвежского высшего образования и помощь иностранным студентам в получении образования, которое полезно их родным странам.

Детальніше...
 

Міжнародний грецький університет запрошує на навчання

Європейський державний університет пропонує навчання англійською мовою для отримання ступеня магістра, що визнається в Європейському Союзі та за кордоном

Детальніше...
 


Сторінка 9 з 21

Відео

English version