Конкурси та гранти


Стипендійна програма для дослідників ім. Фріца Тіссена

Фонд імені Фріца Тіссена фінансує наукові дослідження й розробки в університетах і дослідних центрах на території Німеччини. Стипендія розрахована на іноземних здобувачів, що мають ступінь кандидата наук.

Детальніше...
 

Короткострокові гранти в галузі гуманітарних наук

Міжнародна асоціація гуманітаріїв (МАГ)оголошує конкурс на отримання короткострокових грантів в галузі гуманітарних наук у Білорусі, Росії та Україні в 2010-2011 навчальному році.

Детальніше...
 

Результати першого туру співбесід конкурсу «Студенти для Парламенту»

Шановні    учасники    конкурсу  «Студенти для Парламенту» повідомляємо Вас, що в першому турі співбесід взяли участь 350 студентів. За результатами першого туру співбесід, що відбувалися з 20 грудня по 3 грудня у другий тур пройшли наступні студенти:

 

Детальніше...
 

Стартує чемпіонат Case Champ

Что случится, если задачи, стоящие перед CEO, будут решать студенты? Case Champ - первый всеукраинский студенческий чемпионат по решению бизнес-кейсов - приглашает студентов решить бизнес-кейс, написанный одной из лучших MBA-школ мира. Во время работы над кейсом команде из четырех человек предлагается разобраться в новом бизнесе и на основании имеющейся информации предложить решение стратегической проблемы для компании.

Детальніше...
 

V Фестиваль молодіжної преси

 

19-21 листопада 2010 року неподалік Києва відбудеться V Фестиваль молодіжної преси. Участь у заході візьмуть понад 200 молодих журналістів з усіх областей України та країн СНД.

Детальніше...
 


Сторінка 18 з 21

Відео

English version