Ми у ЗМІ


ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОДТРК «КАРПАТИ»

Громадська організація «Молодіжна Альтернатива»за сприяння Національного фонду підтримки демократії (США) оголосили конкурс на стажування молоді у Верховній Раді України на наступний рік

23 вересня в м. Черкаси в приміщені готелю «Оптима» відбулася прес-конференція молодих аналітиків, учасників проекту «Спонукання та навчання молоді впливати на формування місцевої політики», які презентують розроблені ними нормативно-правові акти місцевого рівня про: громадські слухання, старосту села, доступ до публічної інформації, проведення громадської експертизи, електронні петиції тощо.

ДЖЕРЕЛО: http://te.20minut.ua/Podii/molodizhna-alternativa-provodit-konkurs-vid-magdeburga-do-ternopolya-10216310.html

 

ВОЛИНСЬКИЙ ПРЕС-КЛУБ

Молодь із Півдня та Сходу України долала свої стереотипи в Луцьку

Активні молоді люди із Миколаївської та Запорізької областей України побували днями у Луцьку аби на власні очі побачити, як живуть їх однолітки на Західній Україні. Візит став можливим у рамках проекту «Єдність у різноманітті: подолання стереотипів та конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Сходу, Півдня та Заходу», організатором якого є громадська організація «Молодіжна альтернатива».

Детальніше...
 

ТРК РАІ

В Івано-Франківську відбулася прес-конференція на тему: «Пропозиції молоді до регіональної влади щодо забезпечення подолання стереотипів між регіонами». Організували обговорення громадська організація «Молодіжна Альтернатива» та Івано-Франківська обласна організація «Комітет виборців України». Який досвід здобули студенти, дізнавались наші журналісти.

Детальніше...
 


Сторінка 3 з 3

Відео

English version